PaintandMore Logo
Diensten

ONZE DIENSTEN


BINNENSCHILDERWERKEN


Binnenshuis staan wij in voor een kwalitatieve afwerking van uw plafonds, wanden, ramen, deuren en overig binnenschrijnwerk. Zo werken wij enkel met hoogwaardige en duurzame materialen zodat wij u een prachtig eindresultaat kunnen garanderen!


MEER INFO
RAAMDECORATIE


Om het totaalplaatje af te werken zorgen wij voor het advies, de opmeting en de plaatsing van uw raamdecoratie. Geheel naar uw wens op maat gemaakt en professioneel geplaatst. Contacteer ons voor de mogelijkheden.


MEER INFO
BUITENSCHILDERWERKEN


Wij zorgen niet enkel en alleen voor een knappe uitstraling van uw woning maar zorgen ook dat deze beschermd is tegen allerhande weersinvloeden. Dit door gebruik te maken van enkel de meest kwalitatieve verfproducten op de markt.MEER INFOGYPROCWERKEN/Pleisterwerken


Wil je een nieuwe wand, tussenmuur of plafond plaatsen met gyproc? Of heb je een zolder in gedachte die je wil omtoveren tot een mooie nieuwe zolderkamer? Bij Schilderwerken Paint and more ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van gyproc.


MEER INFOBEHANGPAPIER


U bent op zoek naar een eyecatcher in uw woning? Wij  bieden een groot assortiment wandbekleding aan in verschillende stijlen en kleuren, van klassiek en retro tot modern. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikt behang voor uw project.


MEER INFO


Vloer- en tegelwerken


Vloer- en wandtegels plaatsen wij dan ook op een professionele manier met kwalitatieve materialen. Wij geven u graag advies op maat en bespreek de mogelijkheden en voor- en nadelen van de verschillende plaatsingstechnieken. 


MEER INFO